eugenias.blogg.se

Varje ny dag är en gåva som bör nyttjas på bästa sätt:-)

Helg! :) ! :)

Publicerad 2014-11-16 20:50:17 i Allmänt,

Äntligen blev det helg!!!.....och nu är den slut :( 
Jag fick iallafall min efterlängtade sovmorgon igår och sov ända till kl 8! Kanske inte så länge men det var nog för mig. Lördag började med att skjutsa dottern till en kompis. Sedan hem en snabbsväng och ut hämta upp dottern igen som skulle till nästa ställe för att rida. Hämtade även ett extrabarn som fick övningsköra till stallet och sen runt byn och träna back, parkering mm. Sedan tillbaka och hämta dottern i stallet och tog även en 4 kilometers runda med hundarna när vi ända var i skogen.
Igår kväll så hälsade jag på mina föräldrar en stund, dom far på semester imorgon så jag vill umgås. När jag kom hem kom ett extrabarn och gjorde läxan här. En väldigt bra läxa, han skulle baka något och bjuda på och skriva ner allt han gjort. Det blev sockerkaka och kladdkaka, väldigt gott:) Sedan såg vi film och vips var klocka närmare 12!
Idag tog jag det lugnt under förmiddan, for och hälsade på min bror och hans familj ett par timmar. Sedan hem och skjutsa dottern till en kompis och hämta henne en timme senare. På eftermiddan for jag och ett extrabarn ut med hundar och han fiskade även lite. Rätt som det var hade han fått upp en regnbåge på ca. 4 kilo!! Hundarna blev helt euforiska av plaskandet när fisken drogs in. Efter att jag lämnat mitt extrabarn och fisk på hans boende så for jag ut en med vän som övningskör med mig. Det blev en timmes körning och prat, kul :)
Vi fyratiden var jag hemma igen och fixade middag. 4 bakplåtar kebabpizza och sallad. jag, mannen och 3 barn åt. Dessutom 5 lunchlådor tills imorgon:) 
Nu har äldsta sonen farit till hem, bor och jobbar 13 mil bort. Han tog även med en av hundarna och ska prova ha den hos sig. Jag håller tummarna för att det ska funka.
Nu ska jag städa undan och röja lite inför veckan.
Tack för en trevlig helg:)
Vår fina tik:)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela